Får du det maksimale ud af dit team? Har du overblik og mentalt overskud til at være den leder du drømte om? Er du ofte træt og udbrændt når du kommer hjem? Så tilmeld dig Foldberg Leadership og glæd dig til at få kontrollen tilbage, både privat og på jobbet. I mere end 15 år har vi udviklet offentlige og private ledere. Givet dem selvindsigt, retning og motivation til at være visionære, ambitiøse og passionerede.

Det siger lederne

“De fleste kurser i ledelsesstrategi handler om, hvordan du kigger ud og ikke, hvordan du kigger ind. De har ikke fokus på, hvordan du får indsigt. Men det har Foldberg. De har fokus på dig som individ – hvor står du personligt og set i forhold til den rolle, du har som leder?”

Chanette Nyrup Oksborg
Senior Vice Precident, Global Operation
DEIF A/S

“- Jeg har en mastergrad i ledelse, så jeg vidste i forvejen en hel del om både forandringsledelse, situationsbestemt ledelse, forretningsledelse etc. Jeg tog på lederkursus hos Foldberg, fordi jeg havde brug for at udvikle mig personligt som leder – hæve mig selv op.”

Thomas Heilskov
Erhvervsdirektør
Salling Bank, Skive

“Jeg får uddeligeret meget mere og hævet mig op i helikopteren, som er så vigtig i min funktion som økonomichef. Vores firma har været i en kæmpe forandringsproces, som har haft stor gavn af den indsigt og “værktøjskasse” man opnår når man går igennem et lederkursus hos Foldberg og det gør at jeg som leder i dag står enormt stærk.”

Birgitte Svenningsen
Økonomichef
NCC, Jakobsen & Blindkilde