Hvorfor løber jeg ind i de samme problemer med medarbejderne hele tiden? Egner jeg mig i det hele taget som leder? Hvor blev alt det sjove arbejde af? Hvordan skal jeg overhovedet få tid til at gå på kursus?

Foldberg holder lederkurser for dig, der har modet og er parat til at lægge et arbejde i at udvikle dit fundament, dine kompetencer, din kommunikation og din effektivitet som leder – og som menneske. Og ja, du har tid til at gå på Foldbergs lederkursus. Du frigør nemlig tid og får overblik, når du træner dit nærvær og bliver bevidst om dine egne og virksomhedens værdier.

Slowfood for ledere
Vi kalder det ’slowfood’ for ledere, fordi reel forandring ikke er noget, du fikser henover et weekend-kursus. Til gengæld garanterer vi, at din nye viden, redskaber og indsigt er solidt forankret, og at både du og din virksomhed har opnået større trivsel og effektivitet efter forløbet.

Du får viden og træning, der gør dig afklaret og parat til at handle
• Hvorfor siger du ja, når du skulle have sagt nej? Få styr på dine prioriteter.
• Kom op i helikopteren, nyd udsigten og træf bevidste valg for din virksomhed.
• Bliv klar i spyttet i din kommunikation og sæt retning for medarbejderne.
• Når du fremmer trivsel og samarbejde, giver det sorte tal på bundlinjen.
• Få indblik i dig selv som leder og flyt dig til en stærkere udgave af dig selv.

Vi kalder det ’Lifesense til ledere’. Læs mere om Lifesense her.

Du opbygger et godt netværk
Du lærer dine medkursister godt at kende undervejs. Derfor får du samtidig en enestående chance for at etablere netværk, som du kan trække på som leder og person længe efter kurset.

Undervisningsform
Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Det foregår både som mentale og praktiske øvelser, hvor fysikken bliver inddraget. Vi stiller dog ikke krav til dit helbred og kondital.

Coaching undervejs forankrer ny viden og praksis
Undervejs på kurset følger vi dig tæt og coacher dig mellem mødedagene. På den måde får du med sikkerhed indarbejdet sunde vaner og frigjort tid til nærværende lederskab – og til dig selv.
Vores tidligere kursister fremhæver, at coachingen har stor værdi i forhold til at indarbejde de nye redskaber og viden i hverdagens praksis.

Varighed
Foldberg Lederkurser løber over 10 mødegange på et år med tre overnatninger. Det svarer til i alt ca. 80 undervisningstimer.
Der er plads til max. 15 deltagere på hvert hold. Vi prioriter højt, at der er tid til hver enkelt deltager – både på kursusdagene og mellem forløbene. Vi sikrer dermed, at teoretisk viden bliver omsat til praktiske færdigheder, som skaber varige resultater hos den enkelte.

Pris
44.900 kr. eksklusiv moms.
Prisen er inklusiv coaching mellem mødedagene, forplejning, materialer og tre overnatninger.

Hvis virksomheden ikke kan eller vil betale din uddannelse af sit kursusbudget, kan bruttolønsordningen være en alternativ måde at finansiere dit lederkursus eller PULS-uddannelse hos Foldberg Kurser på.
Læs om bruttolønsordningen her.