Livsstilssygdomme

Mange patienter kommer til os, fordi de ønsker at blive fri fra deres blodtrykspiller – deres kolesterolsænkende medicin osv. Og der er hjælp at hente! For flere internationale undersøgelser har påvist, at akupunktur har en gavnlig effekt i behandlingen af forhøjet kolesterol, og WHO har kigget masser af forsøg igennem der gennem kontrollerede forsøg har bevist, at akupunktur er effektiv i behandling af forhøjet blodtryk.

Vi bruger bl.a. akupunktur og at det virker, behøver vi nu ikke en international undersøgelse til at fortælle os. Det ser vi hver dag i klinikken! For med 30 års erfaring i at behandle med nåle har vi mange succeshistorier at fortælle,

og vi har hjulpet rigtig mange mennesker med at genskabe kroppens evne til selvregulering, således at kroppen selv formår at normalisere kolesteroltallet, blodtrykket osv. Det kan betyde et liv uden medicin – og uden bivirkninger!

Her kan du læse mere om de mest almindelige sygdomme:

Forhøjet blodtryk Mange mennesker ønsker at stoppe eller at reducere brugen af den blodtrykssænkende medicin, idet en daglig og længerevarende medicinindtagelse ofte kan medføre bivirkninger såsom kolde hænder og fødder, træthed, svimmelhed og impotens. Desværre kan man ikke blot stoppe behandlingen, idet det for det første skal ske som en nedtrapning og for det andet, fordi det ikke må ske, før blodtrykket er lavt og stabilt.

Akupunktur kan hjælpe dig med at sænke det forhøjede blodtryk, så du kan blive mere eller mindre uafhængig af din blodtrykssænkende medicin. Til forskel fra den medicin du indtager, så er akupunkturbehandlingen helt uden bivirkninger.

Vil du vide mere om hvordan akupunkturen kan hjælpe dig? Så ‘klik’ videre i dette afsnit og læs mere om bl.a. symptomer, risikofaktorer, behandling af forhøjet blodtryk i klinikken – og meget andet.

God læselyst!

Ønsker du at reducere eller stoppe brugen af din kolesterolsænkende medicin? Er du træt af bivirkningerne fra medicinen så som udslæt, sure opstød, søvnløshed, hovedpine eller muskel- og ledsmerter mm.?

Ja, bivirkningerne er mærkbare , så der er ikke noget at sige til, at mange patienter kommer til os, fordi de ønsker at blive fri fra deres kolesterolsænkende medicin. Og der er hjælp at hente! For flere internationale undersøgelser har påvist, at akupunktur har en gavnlig effekt i behandlingen af forhøjet kolesterol.

At akupunktur virker, behøver vi nu ikke en international undersøgelse til at fortælle os. Det ser vi hver dag i klinikken! For med 25 års erfaring i at behandle med nåle har vi mange succeshistorier at fortælle, og vi har hjulpet rigtig mange mennesker med at genskabe kroppens evne til selvregulering, således at kroppen selv formår at normalisere kolesteroltallet. Det betyder et liv uden medicin – og uden bivirkninger!

Hjerte og kredsløb: Åreforkalkning

Processen, der ender med åreforkalkningarteriosklerose, begynder ofte med høje mængder fedt eller kolesterol i blodet. Disse stoffer trænger ind gennem mikroskopiske læsioner i karvæggens yderste lag og aflejres. Det kan ske i enhver af kroppens arterier. De mest udsatte er hjertets kranspulsåre (kransarterie), blodkarrene til hjernen og arterierne i benene. Når forkalkningen hober sig op, forstyrrer eller hindrer det blodet i frit at nå til de områder, som skal have blod.

Med alderen bliver vores blodkar mere ’stive’, og det er normalt, at der opstår en vis forkalkning med tiden, mens en kraftig forkalkning af blodkarrene er tegn på sygdom.

Hvis kroppen har ressourcerne til rådighed, har den faktisk evnen til selv at kunne genoprette en sund tilstand i karvæggene. Med akupunktur hjælper vi kroppen på vej til at kunne regulere sig selv. Det både reducerer åreforkalkning og forebygger, at der opstår ny forkalkning.

Vil du vide mere om årsager til, og hvordan vi behandler åreforkalkning i klinikken, så læs videre på de følgende sider.

Kontakt: Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 97571425 og booke din første tid til undersøgelse og samtale om dine muligheder.