Kurser private

Lyst til at blive inspireret til kunsten at leve livet og hvordan du finder meningen med det hele? Så glæd dig til at læse Hans Erik Foldbergs bøger om de redskaber, der ligger i Lifesense, og hvordan kan du bruge dem i praksis til at håndtere dine udfordringer?


Kurser virksomheder

Lyst til at blive inspireret til kunsten at leve livet og hvordan du finder meningen med det hele? Så glæd dig til at læse Hans Erik Foldbergs bøger om de redskaber, der ligger i Lifesense, og hvordan kan du bruge dem i praksis til at håndtere dine udfordringer?


Bøger

Lyst til at blive inspireret til kunsten at leve livet og hvordan du finder meningen med det hele? Så glæd dig til at læse Hans Erik Foldbergs bøger om de redskaber, der ligger i Lifesense, og hvordan kan du bruge dem i praksis til at håndtere dine udfordringer?

Bøger af Hans Erik Foldberg om personlig styrke

Du kan også finde alle fire bøger som lydbøger på Foldberg Life.

Foldberg Kurser i personlig styrke


Livsstilssygdomme

Livsstilssygdomme

Mange patienter kommer til os, fordi de ønsker at blive fri fra deres blodtrykspiller – deres kolesterolsænkende medicin osv. Og der er hjælp at hente! For flere internationale undersøgelser har påvist, at akupunktur har en gavnlig effekt i behandlingen af forhøjet kolesterol, og WHO har kigget masser af forsøg igennem der gennem kontrollerede forsøg har bevist, at akupunktur er effektiv i behandling af forhøjet blodtryk.

Vi bruger bl.a. akupunktur og at det virker, behøver vi nu ikke en international undersøgelse til at fortælle os. Det ser vi hver dag i klinikken! For med 30 års erfaring i at behandle med nåle har vi mange succeshistorier at fortælle,

og vi har hjulpet rigtig mange mennesker med at genskabe kroppens evne til selvregulering, således at kroppen selv formår at normalisere kolesteroltallet, blodtrykket osv. Det kan betyde et liv uden medicin – og uden bivirkninger!

Her kan du læse mere om de mest almindelige sygdomme:

Forhøjet blodtryk Mange mennesker ønsker at stoppe eller at reducere brugen af den blodtrykssænkende medicin, idet en daglig og længerevarende medicinindtagelse ofte kan medføre bivirkninger såsom kolde hænder og fødder, træthed, svimmelhed og impotens. Desværre kan man ikke blot stoppe behandlingen, idet det for det første skal ske som en nedtrapning og for det andet, fordi det ikke må ske, før blodtrykket er lavt og stabilt.

Akupunktur kan hjælpe dig med at sænke det forhøjede blodtryk, så du kan blive mere eller mindre uafhængig af din blodtrykssænkende medicin. Til forskel fra den medicin du indtager, så er akupunkturbehandlingen helt uden bivirkninger.

Vil du vide mere om hvordan akupunkturen kan hjælpe dig? Så ‘klik’ videre i dette afsnit og læs mere om bl.a. symptomer, risikofaktorer, behandling af forhøjet blodtryk i klinikken – og meget andet.

God læselyst!

Ønsker du at reducere eller stoppe brugen af din kolesterolsænkende medicin? Er du træt af bivirkningerne fra medicinen så som udslæt, sure opstød, søvnløshed, hovedpine eller muskel- og ledsmerter mm.?

Ja, bivirkningerne er mærkbare , så der er ikke noget at sige til, at mange patienter kommer til os, fordi de ønsker at blive fri fra deres kolesterolsænkende medicin. Og der er hjælp at hente! For flere internationale undersøgelser har påvist, at akupunktur har en gavnlig effekt i behandlingen af forhøjet kolesterol.

At akupunktur virker, behøver vi nu ikke en international undersøgelse til at fortælle os. Det ser vi hver dag i klinikken! For med 25 års erfaring i at behandle med nåle har vi mange succeshistorier at fortælle, og vi har hjulpet rigtig mange mennesker med at genskabe kroppens evne til selvregulering, således at kroppen selv formår at normalisere kolesteroltallet. Det betyder et liv uden medicin – og uden bivirkninger!

Hjerte og kredsløb: Åreforkalkning

Processen, der ender med åreforkalkningarteriosklerose, begynder ofte med høje mængder fedt eller kolesterol i blodet. Disse stoffer trænger ind gennem mikroskopiske læsioner i karvæggens yderste lag og aflejres. Det kan ske i enhver af kroppens arterier. De mest udsatte er hjertets kranspulsåre (kransarterie), blodkarrene til hjernen og arterierne i benene. Når forkalkningen hober sig op, forstyrrer eller hindrer det blodet i frit at nå til de områder, som skal have blod.

Med alderen bliver vores blodkar mere ’stive’, og det er normalt, at der opstår en vis forkalkning med tiden, mens en kraftig forkalkning af blodkarrene er tegn på sygdom.

Hvis kroppen har ressourcerne til rådighed, har den faktisk evnen til selv at kunne genoprette en sund tilstand i karvæggene. Med akupunktur hjælper vi kroppen på vej til at kunne regulere sig selv. Det både reducerer åreforkalkning og forebygger, at der opstår ny forkalkning.

Vil du vide mere om årsager til, og hvordan vi behandler åreforkalkning i klinikken, så læs videre på de følgende sider.

Kontakt: Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 97571425 og booke din første tid til undersøgelse og samtale om dine muligheder.


Søvn

Søvn

Søvn er det mest almindelige følgesymptom på de lidelser, patienter henvender sig med hos os. Når vi tænker på, hvor vigtig søvnen er for vores helbred og vores velbefindende, så skal søvnen bare fungere. Det får vi den til hos de fleste af de mennesker, der henvender sig til os. Så vi kan med ret stor sikkerhed også hjælpe dig med din søvn.


Fysisk

Fysisk

Om du skal yde på jobbet – eller kunne passe din træning, så skal kroppen makke ret. Vi har tonsvis af erfaring i at udbedre fysiske skader med hurtige og effektive metoder.


Stress

Stress
Er du på vej til at få stress. Eller måske allerede ramt? Så lad os hjælpe dig med at finde tilbage til dine behov, gøre dig bevidst om de fysiske, følelses- og adfærds-mæssige symptomer, der er opstået på baggrund af belastningerne og samspillet mellem disse faktorer.

Hos Foldberg har vi god erfaring med at hjælpe personer med stress. Jo hurtigere man tager fat i stressen, desto lettere er det at afhjælpe situationen. Stress er komplekst, og derfor er der ikke opfundet en pille til det endnu, fordi man ikke bare kan ramme en vinkel og så er problemet løst.

Stress har flere lag som vi kan arbejde med. Det kan du læse mere om herunder – eller du kan kontakte Kristina nedenfor.

På det fysiske plan gælder det først og fremmest om at få skabt ro. Akupunkturen kan være med til at få skabt ro i kroppen samt tankerne, som man ser i forbindelse med symptomerne. Dette kan f.eks. være ved, at hjælpe søvnen på vej, hvis man netop oplever søvnløshed. Allerede når man er begyndt at få mere ro på kroppen, begynder man at få overskud til at kunne overskue og se den situation, man står i.

Det næste punkt er at gennemskue de følelsesmæssige og mentale sider, fordi det er dem der er afgørende for, at problemet ikke opstår igen. Det har vi meget viden om, da vi bl.a. arbejder med dette igennem de mange kurser, vi afholder og har afholdt i årenes løb. Også Lifesense bøgerne, som Hans Erik Foldberg har skrevet, omhandler hvordan vi bliver robuste til at kunne klare de udfordringer, vi står over for i vores hverdag – både på det følelsesmæssige plan, men også meget på det mentale plan. Det gælder om at få en bæredygtig tilgang til, hvordan vi møder udfordringerne på jobbet, såvel som i vores private liv.

Hos nogle ser vi, at det er de tankemæssige mønstre, der fører direkte til stress. Vores tilgang i klinikken er her at få afdækket, hvad det er for tankemæssige tilgange, som du har med din stress, og som du er nødt til at gøre op med. I sværere tilfælde inddrager vi Lise, som er vores konsulent i relation til virksomheder, og som har hjulpet mange på vej, når de har stået i stressfyldte arbejdssituationer. Det er ingen quickfix, når det har nået en vis tyngde, så her skal man igennem en målrettet arbejdsproces, hvor man får klædt sig selv på til at få skabt et bæredygtigt arbejdsliv.

I alvorligere tilfælde af stress, følger der altid følelsesmæssige erfaringer med. Der kan ligge nogle følelsesmæssige ting, der gør ondt. Det kan f.eks. være oplevelsen af ikke at kunne klare det man plejer at kunne klare, eller nederlaget ved at have fejlet mm. Disse følelsesmæssige billeder kan forfølge os resten af livet og gøre os endnu mere sårbare efter en stresstilstand. Vi arbejder bevidst i klinikken med at give slip på disse tilstande i kroppen igen. Her kan Kristina være en god sparring ved bl.a. at komme med nogle værktøjer til, hvordan man kan give slip på dem.

Når man står i stress, kan der i visse situationer være behov for at bringe flere aktører på banen. Det er vigtigt at bevare et tilhørsforhold til sit job. Jobbet kan være med til at give den adspredelse, der gør, at man hurtigere kommer ud af stresssymptomerne igen – man får tankerne ledt væk fra sig selv. Man kan måske få nogle lettere opgaver at gå til, der gør, at man stadig er en del af en hverdag og bevarer en god rytme. Det er derfor nødvendigt i de sværere tilfælde at have klare aftaler og en plan for, hvordan din chef og dit arbejde kan hjælpe dig på vej. I visse tilfælde kan det også være nødvendigt at få din sagsbehandler på banen eller hente hjælp hos lægen. Det kan være, at der i netop dit tilfælde er behov for medicin, for at din krop ikke forbliver i en “overloaded” tilstand. 


360 grader rundt

360 grader rundt

Har du eller din leder brug for tjek der går 360 grader rundt, så kan vi hjælpe dig. Med vores erfaring på både det fysiske, det følelsesmæssige og det mentale område får vi snart klarhed over, hvor skoen trykker. Vi lægger en plan for, hvordan du kommer til at performe fuldt ud igen og i det hele taget vender tilbage til fuld trivsel igen ift. hvad du måtte stå i. Kontakt Kristina – hun kan hjælpe dig på vej til at du får den korrekte hjælp.


Behandling

Behandling

Engang imellem bliver man ramt af smerter eller lidelser. Når du er for træt – uoplagt – ikke sover – har problemer med fordøjelsen eller smerter – så gælder det om igen at komme i balance. Ellers kan du simpelthen ikke præstere.

Her får du adgang til vores behandlingssite som indeholder nogle af vore erfaringer gennem de sidste 30 år – du kan også ringe til Kristina – så hjælper hun dig videre.


Personligt

Med en god fysik, ro på følelserne og klarhed i tankerne har du et solidt fundament for et godt liv. Med vores titusindevis af behandlinger og coachinger bag os får du det bedste udgangspunkt for at opnå personlig styrke. Vi kalder det Strength of Life.