Arbejder du med mennesker, der har behov for din støtte og sparring? Oplever du, at samarbejdet med andre, kan være en prøvelse? Får du ofte følelsen af, at de svære samtaler tærer på dit overskud? Så er PULS-Uddannelsen noget for dig.

PULS-uddannelsen
– lærer dig at tanke overskud op til både at være noget for dine kolleger, patienter, brugere og – ikke mindst – dig selv! Derfor kan du bruge PULS-Uddannelsen både i dit professionelle virke og til personlig udvikling. PULS står for Personlig Udvikling, Lifesense og Samarbejde.
Konstruktivt samarbejde: Uanset dit formål garanterer vi, at både din arbejdsplads og du selv vil opleve værdi af uddannelsen. Du bliver i stand til at facilitere konstruktive processer og samarbejde på din arbejdsplads, så I sammen kan skabe trivsel og effektivitet. Det er vigtigt at kende dig selv for at kunne møde andre.

Du uddannes til at møde mennesker på lige fod. Give dem enkle og konkrete redskaber fra Lifesense. Facilitere medansvar og selvstændighed. Spotte et teams kommunikative udfordringer. Formidle værktøjer som fremmer trivsel og samarbejde. Forebygge stress og at forvandle konflikt til engagement og ejerskab.

“Coping”
Du lærer at overkomme og beherske reaktioner på hårdt psykisk pres både hos dig selv og de mennesker, du arbejder med.
Coaching: Vi følger din udvikling tæt, og mellem kursusdagene får du personlig coaching, så du kan være sikker på at få indarbejdet din nye viden i din hverdag.

Undervisningsform
Der er i gennemsnit en samling om måneden. Hertil kommer selvstudier og refleksion mellem undervisningsdagene. Uddannelsen bygger på enkle og konkrete redskaber i Lifesense.
Her kan du læse mere om, hvad Lifesense er.

Arbejdspladsens udbytte
Du arbejder undervejs på et projekt, hvor du skal håndtere stoffet og omsætte det til praksis. Det betyder, at uddannelsen både giver dig og din arbejdsplads værdi lige fra starten.
Læs om Lotte Moses personlige erfaringer som PULS-kursist

Målgruppe
PULS-uddannelsen henvender sig til alle, der arbejder med mennesker, f.eks. i virksomheder, sundhedsvæsenet, psykiatrien, institutioner, på uddannelsessteder, som HR-, tillidsrepræsentant, arbejdsmiljøansvarlig, leder, socialrådgiver, trivselskonsulent, jobkonsulent, teamchef, behandler osv.

Alle organisationer har brug for personer til at facilitere de gode processer, der skaber effektivitet og trivsel.
Varighed: Kurset løber over 18 mdr. fordelt på 13 mødegange – i alt ca. 130 undervisningstimer – og selvstudie mellem samlingerne.

Pris
49.900 kr. eksklusiv moms.
Prisen er inklusiv forplejning, materialer, enkelte overnatninger og coaching mellem mødedagene.
Hvis virksomheden ikke kan eller vil betale din uddannelse af sit kursusbudget, kan bruttolønsordningen være en alternativ måde at finansiere dit lederkursus eller PULS-uddannelse hos Foldberg Kurser på.
Læs om bruttolønsordningen her.

Kursusstart
Ring og hør nærmere.