Vores filosofi er enkel. Det er mennesker, der skaber resultater. Ledere, medarbejdere og i det hele taget mennesker, der er i balance med sig selv, sine omgivelser og de krav, der stilles, får nemlig mere succes. Både personligt og kommercielt. Vil du gerne være en dygtigere leder? Vil du gerne have eller genopnå personlig styrke? Eller vil du styrke dit team, så der er meget mere retning og dynamik? Så kom og få et boost, der giver dig Strength of Life.

Det siger lederne

“De fleste kurser i ledelsesstrategi handler om, hvordan du kigger ud og ikke, hvordan du kigger ind. De har ikke fokus på, hvordan du får indsigt. Men det har Foldberg. De har fokus på dig som individ – hvor står du personligt og set i forhold til den rolle, du har som leder?”

Chanette Nyrup Oksborg
Senior Vice Precident, Global Operation
DEIF A/S

“- Jeg har en mastergrad i ledelse, så jeg vidste i forvejen en hel del om både forandringsledelse, situationsbestemt ledelse, forretningsledelse etc. Jeg tog på lederkursus hos Foldberg, fordi jeg havde brug for at udvikle mig personligt som leder – hæve mig selv op.”

Thomas Heilskov
Erhvervsdirektør
Salling Bank, Skive

“Jeg får uddeligeret meget mere og hævet mig op i helikopteren, som er så vigtig i min funktion som økonomichef. Vores firma har været i en kæmpe forandringsproces, som har haft stor gavn af den indsigt og “værktøjskasse” man opnår når man går igennem et lederkursus hos Foldberg og det gør at jeg som leder i dag står enormt stærk.”

Birgitte Svenningsen
Økonomichef
NCC, Jakobsen & Blindkilde