Hans Erik Foldberg – Helikopter

Ja det er faktisk helt korrekt, vi har en helikopter.

For ti år siden anskaffede jeg mig en helikopter, fordi jeg kunne se at den ville være et transportmiddel, der kunne få min hverdag til at hænge sammen.

I vores virksomhed vil vi både kunne være samvittighedsfulde i forhold til at passe klinikken, men har samtidig et ønske om at kunne række ud og holde foredrag og kurser andre steder i landet.

Helikopteren har samtidig givet mig et fantastisk indblik i en anden ”verden” – nemlig den verden, hvor det overhovedet er muligt for mennesket at flyve og være i ét med naturen. Den har været med til at åbne mine øjne for vigtigheden af at kunne være afklaret, det at besidde en beslutningskraft, en handleevne samt en forståelse for naturens betydning for vores ydeevne som mennesker.

Og helikopterperspektiv er faktisk noget, vi alle har brug for at besidde – at kunne se tingene oppefra eller se objektivt på tingene. Det kan du lære mere om i en gratis video, jeg har lavet, på siden life.foldberg.dk. For at se videoen, kan du klikke her.