God vrede – Let at lære

kr. 299,00

God vrede er et helt nødvendigt redskab, hvis du vil modnes som menneske. For alle os ’pæne’ mennesker, der hidtil kun har gået i flinkeskolen, er det en svær pille at sluge. Den gode vrede er nødvendig, den har retning, og den har en mission.

Med denne bog lærer du gennem utallige velkendte situationer fra dagligdagen, at vreden er et fantastisk redskab, når blot du håndterer den rigtigt. God vrede er rent kildevand for sjælen, den udretter fantastiske ting: Du vinder respekt og anerkendelse. Du ved, hvor du har dig selv, og familien og dine omgivelser ved, hvor de har dig.

Vil du vide mere om forfatter, underviser og stifter af Lifesense, Hans Erik Foldberg, kan du klikke her.

Foretrækker du lydbøger? På Foldberg Life finder du blandt andet de fire bøger af Hans Erik Foldberg som lydbøger. Klik her.


Kategori


Share
Beskrivelse

Hvad siger læserne?

Mine 2 små på 2 og 4 år er langt mere harmoniske, efter at mit behov for at føle mig rigtig er afløst af blot at være tilstede i alt det, der ligger lige for.

Jeg har fået et fælles sprog sammen med min ægtefælle, hvor det tidligere altid var hende der førte ordet om de bløde værdier. Det har virkelig gjort vores forhold bedre

Jeg har lært at holde fast i mig selv, så det ikke betyder så meget for mig længere, hvad andre synes!

Skulle jeg virkelig være 54 år, før jeg kunne sidde til en jobsamtale og bare være mig selv!

Yderligere information
Vælg bog type

Indbundet 299,-, E-bog 229,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “God vrede – Let at lære”

Privacy Preference Center