Personlig styrke

kr. 349,00

Har du styrke, når du har magt og kontrol over tingene? Nej. Det at bestemme er ikke det samme som styrke. Men mod til at stå alene og at være tro mod sig selv, det er noget af det, der giver personlig styrke. Det er også mod til at være ydmyg og vise sårbarhed.

Gennem hele livet oplever du både svigt, og at du ikke bliver imødekommet. I bogen oplever du gennem personernes historier, hvordan du kan vende udfordringer til gaver, der kan bringe dig styrket ud på den anden side.

Vil du vide mere om forfatter, underviser og stifter af Lifesense, Hans Erik Foldberg, kan du klikke her.

Foretrækker du lydbøger? På Foldberg Life finder du blandt andet de fire bøger af Hans Erik Foldberg som lydbøger. Klik her.


Kategori


Share
Beskrivelse

Hvad siger læserne?

Alt i alt er denne bog virkelig værd at læse. Den er spændende, fuld af læring og ligegyldig hvor du er i dit liv kan den bidrage til din personlige styrke

Anette Finderup

Den gode historie gør bogen interessant som historie, og “teori” afsnittene relaterer sig til historien, så det er klart, hvad der menes. Man bliver grebet af bogen!

Ole Faarkrog-Søgaard

Mange ting i mit liv ser jeg helt annerledes på efter at have læst bogen her. Jeg har fået ny forståelse for hvorfor jeg reagerede som jeg gjorde i bestemte situationer og i bestemte relationer.

Maria Heselaa

Jeg ved ikke helt, hvad jeg forventede, da jeg indtog sofaen med den i hænderne, men jeg kom på en rejse. En rejse ind i hovedpersonernes liv, på godt og ondt – men også en rejse i mit eget liv på godt og ondt.

Malene Otkjær Jakobsen

Bogen kommer også kort omkring, hvad der iflg Filosof Aron Antonovsky giver mennesket OAS – oplevelse af sammenhæng – nemlig, når vi oplever tingene som meningsfulde, håndterbare og begribelige.

Gitte Pagter

Har nu læst bogen Personlig Styrke, og kan kun sige WAUV! Hvor har det altså været givende og spændende at følge forskellige personer, og personligheder. Tror faktisk at uanset hvem der læser bogen, så vil man kunne nikke genkendende til sig selv i bogen!

Charlotte Grønhøj Jensen

Vi kender alle personer, som vi betragter som stærke personligheder. Ofte personer med magt. Men styrken skal komme indefra, og ikke som resultat af en magtposition. Hvordan opnår du den styrke, der kommer indefra? Og hvordan bliver det en naturlig del af din fremtræden at vise denne styrke? Ikke blot for at vise styrke, men fordi det er sådan du er! Bogen giver dig svar på disse vigtige spørgsmål.

Niels Bergh-Hansen

Bogen er fyldt med praktiske eksempler og konkrete anvisninger på hvordan vi kan vælge krigervejen, tage et ansvar bevæge os ud af offerrollen for at opnå mere personlig styrke og måske evne at stå roligt og med indre styrke midt i kaos

Charlotte Juul Nielsen

Bogen kan anbefales til dem, der ønsker at gøre et stykke selvudviklingsarbejde, og til alle dem, der går og tumler med at få hold på tilværelsen.

Birthe Mikkelsen

Man skal tro på, at det nytter, i alt hvad vi foretager os og det føler jeg bogens fortælling og indsigtsgivende analyser og forståelse for roller, motiver, handlinger, livsvilkår og meget mere, bakker op om.

Anna Husted Ravn
Yderligere information
Vælg typen

Indbundet 349,-, E-bog 269,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Personlig styrke”

Privacy Preference Center