Virksomhedskurser og forløb

Har I svært ved at nå fælles fodslag mellem ledelse og medarbejdere om, hvad et godt arbejdsklima er? Kniber det med at finde et fælles sprog for de mål, I forfølger? Er der svære emner, som I viger udenom? Mennesker, der besidder mental smidighed, styrke og kapacitet, skaber vækst. Derfor hjælper vi virksomheder med at udvikle både ledere og medarbejdere, der har vedholdenhed, passion og mod til at nå de mål, I sætter jer.

Der er talrige gode grunde til at arbejde med trivsel, kommunikation og samarbejde på arbejdspladsen. Virksomhedens bundlinje er den helt centrale! Trives og kommunikerer medarbejdere og ledere godt sammen, præsterer virksomheden også godt. Helt enkelt.

På Foldbergs virksomhedskurser hjælper vi med at udvikle jeres medarbejdere og lederes mentale styrke, smidighed og kapacitet. Det får I gennem ny viden, træning, fælles øvelser og udfordringer. Jeres fælles erfaringer fra kurset sætter jer i stand til at bringe de menneskelige ressourcer i spil og dermed udvikle virksomheden.

Vi tilrettelægger et kursusforløb i tæt samarbejde med jer for at ramme præcis det, som I ønsker at udvikle. Grundlæggende for alle vores virksomhedskurser er, at de bidrager til trivsel, bedre samarbejde og kommunikation og reducerer stress hos dem, vi arbejder med.

Jeres formål med et virksomhedskursus kan være, at:
• Se forskellighed som en styrke for teamet og virksomheden
• Skabe en god kommunikation – klar, præcis og ind til kernen
• Give plads til talenterne og udløse deres potentiale
• Styrke jeres mod til at håndtere vanskelige situationer
• Blive en fælles oplevelse rigere og styrke jeres sammenhold

Vi kalder det ’Lifesense til virksomheder’.
Læs mere om Lifesense her.