God vrede – På sikker kurs

kr. 299,00

I hverdagen bliver du bragt i mange situationer, der gør dig vred, irriteret eller frustreret. Måske møder du urimeligheder, og det ligger lige for at indtage en offerrolle. Du lærer at gennemskue svære situationer og se på dem, som det de er.

Med den indsigt får du redskaber til at styre dine egne tanker og handlinger: Du kan aflure superegoisten, du glemmer, at du egentlig var konfliktsky, og du kvitter undskyldningerne for ikke at handle. Du bliver din egen chef og fri på den fede måde.

Vil du vide mere om forfatter, underviser og stifter af Lifesense, Hans Erik Foldberg, kan du klikke her.

Foretrækker du lydbøger? På Foldberg Life finder du blandt andet de fire bøger af Hans Erik Foldberg som lydbøger. Klik her.


Kategori


Share
Beskrivelse

Hvad siger læserne?

Gennem min hustrus svære sygdom, kunne jeg se – godt hjulpet af Lifesense – at jeg er blevet bedre til at sortere de nytteløse tanker hurtigere fra, så jeg kunne hellige mig det som efterfølgende betyder meget for mig

Havde jeg bare lært “Lifesense for alle” tidligere, havde jeg fået meget mere ud af de kurser, jeg tidligere har deltaget i gennem min karriere!

Jeg kan nu meget bedre rumme andre mennesker og undgår dermed en masse konflikter!

Som 81 årig og med en del selvudviklingsarbejde bag mig, troede jeg ikke, at der var mere jeg kunne lære, men jeg er dybt taknemmelig over, hvor meget bedre jeg er blevet til at tolerere mine omgivelser

Yderligere information
Vælg typen

Indbundet 299,-, E-bog 229,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “God vrede – På sikker kurs”

Privacy Preference Center