Du kan! – Lifesense for alle

kr. 299,00

Gør vejen til styrke og livskvalitet overskuelig og håndgribelig for alle. Livskvalitet er noget du selv skaber, og det er lige nøjagtig så nemt eller besværligt, som du selv gør det til. Lifesense er ikke blot forbeholdt de andre. Du kan og alle kan!

Lifesense for alle giver eksempler og håndgribelige redskaber til at finde vejen ind til den person, som du dybest set ønsker at være. Fri for stress, unødige bekymringer og følelser som for eksempel mindreværd.

Vil du vide mere om forfatter, underviser og stifter af Lifesense, Hans Erik Foldberg, kan du klikke her.

Foretrækker du lydbøger? På Foldberg Life finder du blandt andet de fire bøger af Hans Erik Foldberg som lydbøger. Klik her.


Kategori


Share
Beskrivelse

Hvad siger læserne?

Enhver skulle i en tidligere alder ha’ øje for at gøre sig sine grundlæggende værdier bevidste, og kunne jonglere livet, som det nu engang er.

Som far er jeg blevet i stand til at rumme, at jeg til tider kan være utilstrækkelig. Det har medført, at hvor jeg tidligere murede mig inde i min egen verden, er jeg blevet langt bedre til at fungere i samspillet med mine børn og min elskede hustru.

Mine børn har fået lov at være børn på deres præmisser og sjovt nok, er der ikke opstået større kaos ved det, – det tidligere kaos var mest inde i mit hovede.

Denne opskrift i tilgangen til det gode liv ville jeg gerne have mødt som 25 årig.

Min svigersøn er blevet lettere at tale med…., eller også er det blot mig der har ændret mig.

Jeg har fået en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv, og jeg har fået lært at sige fra!

Yderligere information
Vælg typen

Indbundet 299,-, E-bog 229,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Du kan! – Lifesense for alle”

Privacy Preference Center